Klankmassage

Veel mensen weten niet meer hoe echte ontspanning voelt. Terwijl dit juist zo hard nodig is om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden. Het brengt je weer in contact met jezelf en je veerkracht. Een klankmassage is een weldadige en rustgevende ervaring. De harmoniserende klanken halen je uit je hoofd naar een diepe ontspanning in je lichaam.

Choas wordt harmonie
Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. De trillingen die de klankschalen afgeven, brengt alles in weer in de natuurlijke orde terug. Chaos verandert in harmonie. Verkrampte delen van ons lichaam ontspannen en de ademhaling gaat weer vrijer stromen waardoor je meer energie krijgt. Voor mensen met chronische stress, vermoeidheid of een burn-out kan een klankmassage helend werken.

Chakra’s
Tijdens een klankmassage werken we met de chakra’s, de zeven energiecentra. Chakra’s zijn in het lichaam opgestapeld in een energiekolom van ons bekken tot onze kruin. Je kunt chakra’s niet vastpakken, maar wel ervaren. Net zoals onze emoties invloed hebben op onze ademhaling, hartslag en stofwisseling, beïnvloeden de activiteiten in de verschillende chakra’s onze klierprocessen, chronische lichamelijke kwalen, ons gedrag en onze gedachten.

Kwaliteiten
Elke chakra heeft een andere kwaliteit. De basischakra (1e) zit bij het stuitje en gaat over overleving, veilig zijn en het recht om te bestaan. De buikchakra (2e) zit in de onderbuik en gaat over voelen en seksualiteit, de zonnevlecht of plexus solaris (3e) gaat over wilskracht en macht, de hartchakra (4e) over liefhebben, de keelchakra (5e) over zelfexpressie, de derde oog chakra (6e) over intuïtie en de kruinchakra (7e) over denken en bewustzijn.

Een blokkade in een chakra beïnvloedt de flow van de andere chakra’s waardoor de kwaliteiten niet voluit benut kunnen worden. Met chakrahealingssessies kun je hierin evenwicht brengen. Na een chakramassage ervaren mensen een harmonieus en ontspannen gevoel.

Oase van rust
Gun jij jezelf deze oase van rust? Stuur dan een mail naar info@annaluz.nl of stuur een Whatsapp naar 06-51708236 of bel.