Hooggevoeligheid is een prachtige eigenschap én lastig om mee om te gaan. Ons leven is druk en er is te weinig tijd voor bezinning, rust en diepgang. Iets wat je als hooggevoelig mens juist ontzettend nodig hebt. Ga je voorbij aan deze behoeften? Overprikkeling, vage klachten, onzekerheid en moeilijk te duiden emoties zijn het gevolg. Vaak wordt hooggevoeligheid verkeerd begrepen door de buitenwereld.
Het wordt als een last gezien.

Maak van je kwetsbaarheid je kracht
Het helpt enorm als je jezelf leert begrijpen en leert waarderen wat je kunt. Met je eigen gebruiksaanwijzing op zak, wordt het navigeren in je leven makkelijker. Veel hooggevoelige mensen zijn onzeker over hun kwaliteiten. Op veel plekken wordt het gebombardeerd tot probleem. Maar het is een unieke gave die nodig is in deze wereld. In wandelcoaching en zelfcompassiecoaching kun je ontdekken én omarmen wat je te bieden hebt.

Wil jij jezelf helemaal omarmen en uitdragen wie je bent?
Zelf ken ik de uitdagingen van het hooggevoelig zijn maar al te goed. Inmiddels zou ik deze mooie eigenschap voor geen goud meer willen missen. Ik wijs je graag de weg in het complexe landschap van hooggevoeligheid. Wil je ontdekken wat jij voor de wereld kunt betekenen?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug of via Skype.

Merle zegt: Zo vaak heb ik mezelf veroordeeld omdat ik gevoelig ben. Ik probeerde mezelf te veranderen. Gelukkig nu niet meer. Mijn familie, vrienden en collega’s snappen me beter. Zo fijn! Wat een opluchting om van mezelf te mogen zijn wie ik ben.’