De natuur inspireert. Ze laat zien hoe we kunnen groeien en bloeien van alle ‘weersomstandigheden’ die we in ons leven tegenkomen. Weg van de dagelijkse drukte kom je in de natuur tot rust. Het bewegen haalt je uit je hoofd en brengt je dichterbij je innerlijke wegwijzer, jouw intuïtie. Nieuwe inzichten en antwoorden op levensvragen lijken als vanzelf te komen.

Je weet het al
De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben. Jij kunt dat ook aan jezelf geven. Alles wat je nodig hebt zit al in jezelf. Kracht, wijsheid en liefde. Voel je welkom om samen met mij op pad te gaan om jezelf beter te leren kennen, je zelfliefde en je krachten te (her)ontdekken. Ik weet de weg in het woud van twijfels, emoties en (zelf)oordelen.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek in de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, Rhenen of omgeving Wageningen.

Sylvie zegt: Je hebt de gave om me tot rust te brengen. De stilte en jouw liefheid voelde heel troostend. Ik voel me elke keer weer opgeladen na onze wandelingen. Dank je wel lieve Annaluz.