Als kind viel het me al op dat mensen weinig échte aandacht voor elkaar hebben. Tijdsdruk is aan de orde van de dag. Jammer, juist die échte aandacht voor elkaar is belangrijk om tot groei en bloei te komen. Ik ben er helemaal voor de mensen met wie ik werk. Mensen ja, geen cliënten. We voeren een gesprek van mens tot mens.

Hart
Ik breng mezelf mee met alles wat mij in het leven gevormd heeft. In mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik altijd gezocht naar mensen die er écht voor mij waren. Die één en al oor én hart waren. Die liefdevolle aandacht en acceptatie hielpen mij om dieper in mezelf te leren kijken, en mezelf te kunnen ontplooien. Meer dan ik ooit voor mogelijk gehouden had.

Inspiratiebron
Mijn zelfcompassie groeide. Ik ging alles in mezelf welkom heten en ging beter voor mezelf zorgen. Iets wat mij in mijn moederschap sterkte. Ook mijn omgeving zag dat ik straalde. Ik ontdekte hoe wezenlijk zelfliefde is voor alle relaties die je in je leven aangaat. De natuur is een grote inspiratiebron voor me. De natuur is oordeelloos, doorstaat alle omstandigheden en groeit van alle weertypes. Ook jij kunt groeien van alles wat je meemaakt, als je het toelaat en aangaat. In kwetsbaarheid ligt veel kracht. Ik begeleid je hier graag bij.

Mijn overtuiging is dat in elke moeilijke situatie een groeikans ligt: in elke modderpoel liggen diamanten verscholen.

Na intensieve persoonlijk leiderschapstrajecten, intuïtieve ontwikkeling en opleidingen tot traumacoach, wandelcoach en circling facilitator ben ik me gaan richten op zelfcompassiecoaching.

Wil je meer lezen over wat ik als zelfcompassiecoach voor je kan betekenen?
Lees hier verder.